KATHRINEMARIE

Giv dig selv lov til at fylde

Tag plads

Workshop

Dans som du er & dans dig sexet

For alle med en feminin kønsidentitet

Regina og Kathrine invitere dig til denne workshop, hvor du bliver guidet til at slippe nogle af alle de stramme bånd der holder dig tilbage fra at udtrykke dit autentiske selv. 

Igennem dansen, bliver du guidet til at bevæge dig på nye måder, på måder der føles mere som dig, og ikke som andre ønsker af dig. 

Du bliver guidet til at være dig selv, mærke efter hvad du har lyst til, gøre det som føles godt, og ikke hvad der ser godt ud. Her er nemlig ingen spejle, og ingen der kigger. Der er ingen præstation og ingen fejl. 

Kom som du er, mærk den du er.

Red and Black Colorful Blocks Fitness Bio-Link Website

Det får du

“når workshoppen er ovre vil du være mere afslappet i kroppen, du vil have forståelse for hvad der holder dig tilbage og med din nye viden kan du tage din plads i dit eget liv”

Vi har skabt en workshop der vil støtte dig til en større  bevidsthed om din egen krop. Give dig en bedre føling med hvor din krop befinder sig i rummet og verden og dermed større forståelse for hvor du selv starter og slutter. Du vil have fundet en ny fortrolighed med din krop og fremover vil du have nemmere ved at give din krop lov til at tage plads i verden. Dagen vil byde på en masse indtryk og viden som du både på dagen men også efterfølgende vil have med dig, og som vil dukke op som små glimt af forståelse og omsorg for din krop og dig selv fremadrettet. Selvom du måske ikke er helt klar til selv at tage pladsen dagen efter workshoppen, så bliver det nemmere dag for dag, efterhånden som dine nye erfaringer ikke er nye mere, men bliver en del af dig og dit liv.

Med andre ord – du kommer ikke bare til at tage plads på workshoppen, du kommer til at tage plads i dit liv.

Hvad tager man på af tøj?

Det er vigtigt at du føler dig godt tilpas. Derfor kan du danse med, i lige præcis det tøj du har det allerbedst i. Har du lyst til at have bar mave, så gør det. Har du lyst til at have kjole på så hav det. Har du lyst til at have bløde natbukser og sweatshirt på så gør det. Dette gælder for begge dansestunder.
Vil du lege med netstrømper og sexet undertøj til dans dig sexet sessionen, så gør det.
Kom som du er, og deltag i lige netop det tøj du ønsker.

Sjælland

D. 28 september
Værkeriet
Telmanyisvej 4, 4583 Sjællands Odde

Jylland

D. 26 oktober
Pakhuset
Jernbanegade 8a, Frederiks 7470 Karup J

Ved booking, bliver du ført ind på Reginas hjemmeside. Her vælger du om du vil booke på Sjælland eller i Jylland.

Program

 • 10.30 Check in
 • 11.00 Velkommen og grounding
 • 11.30 Groove dans v. kathrine
 • 13-14 Frokost & pause
 • 14-16 Dans dig sexet v. Regina
 • 16-17 Grounding og afrunding fra dagen

Din investering i dig selv

950 kr - EARLY BIRD indtil d. 1 august
 • Derefter er prisen 1195 kr

Dans dig sexet

 • En guidet workshop, hvor det handler om dig, og ingen andre
 • siddende på en stol, liggende på et gulv, stående eller hvordan du har lyst til at være placeret, bliver du guidet til at lukke øjnene og mærke hvad der egentlig føles rart i din krop
 • Bevæg dig i bølgende bevægelser, nus og rør ved din krop, fordi den fortjener at blive rørt ved
 • vær stille og mærk, lyt & sans din krop
 • Det er meditativt, frisættende, og helt igennem lækkert at give sig selv, så meget opmærksomhed, kun for ens egen skyld
 • Selvom vi er samlet i samme rum, deltager alle kun med øje for sig selv.
 • Dans sig sexet er en workshop hvor du selv vælger hvad, hvor meget, og hvor lidt du ønsker at undersøge. 
 • Du kan beholde alt tøjet på – det kan nemlig være mega sexet- og du kan lege med netstrømper og undertøj, DU BESTEMMER. 

Groove dans

 • Groove er en meget simpel danseform, der guider dig til at bevæge dig på din måde, sådan som det føles aller bedst i din krop
 • Guidet dans, uden præstation. Når du bevæger dig på din måde, gør du det rigtigt.
 • Igennem denne workshop, bliver du guidet til at lytte til musikken, bevæge dig sådan som det føles godt, og give lidt slip på alle de regler om rigtig og forkert
 • Groove er Meditativt, legende, sjovt, skørt, frisættende, lækkert, sensuelt, powerfuldt
 •  Vi danser sammen i fællesskabet, alle sammen på samme tid, og vi danser sammen hver for sig på hver vores unikke måde
 • Denne groove stund, skal støtte dig i at lande dybere i din krop, slippe lidt af præstationen og turde gøre lidt mere af det der gør dig godt. Denne workshop vil støtte dig i at løsne lidt op, så du lettere kan give slip op og tage i mod , dans dig sexet undervisningen.

Regina

Tyk aktivist, croquis model, tyk terapeut, burlesque performer

Screenshot_20240506_191457

Regina findes til daglig under navnet Tyrranusaurusregs på de sociale medier. Hun er forfatter til bogen, hold kæft og vær tynd, og kæmper for at skabe større forståelse og rummelighed for tykke mennesker og mennesker med færre privilegier i samfundet.

Hun owner sin krop, på den der helt vilde ” wow det det vil jeg også gerne kunne” måde, og hun er helt eminent til at drysse sit selvsikkerheds glimmerdrys ud over os og guide til at være vores mest sexede selv. For ingen andres skyld end vores egen.

Kathrine

Groove Facilitator, Yogalærer for tykke kvinder, samt behandler

rpt

Kathrine findes til daglig under navnet Smukyoga på de sociale medier. Hun er medforfatter til bogen TYK, og ønsker at skabe mere bevægelses glæde hos særligt tykke kvinder. Kathrine underviser med en inkluderende tilgang og stor forståelse for at skabe rum der favner stort set alle mennesker. Hun ønsker at skabe rum for at vi alle med tiden kan lande et mere kærligt sted med vores kroppen, uanset hvordan de så ser ud. Igennem yoga, fandt hun en vej ind til sig selv, og igennem Groove fandt hun en vej til frihed i egen krop.