Klang massage

Klang massage

Jeg er ved at uddanne mig klangbehandler og tilbyder derfor klangmasse til elevpriser.  Skriv til mig her hvis du ønsker en tid.

Jeg har færdiggjort første modul hos Anne Veise, som hedder: klang med Flow. Klang med Flow har til hensigt at støtte kroppen til afspænding af led og muskler, og skabe mere flow i kroppen.

behandlingen foregår ved at du ligger behageligt på briksen og så vil du opleve at klangskålene bliver placeret på kroppen, og rundt om kroppen. Klangene arbejder sig langs meridianbanerne på siden af kroppen, så energien kan strømme frit og ubesværet, igennem kroppens muskler og led, som oftest er anspændt, og derved skabe mere flow i kroppen.  Du vil opleve at blive badet i klangenes blide toner omkring dig som i sig selv har en stor beroligende effekt.

Hvis du oplever at kroppen og dit nervesystem er i på vagt, hele tiden, vil du have svært ved at slappe af og finde ro, og det kan resultere i at det er svært at nyde hverdagen, og være tilstede i livet. Det kan være svært at finde ro og hvile. Klangmassage hjælper dig til skrue ned for dit nervesystem, så det bliver muligt for dig at sove bedre, føle mere velvære og tilstedeværelse i dit krop og mærke en stilhed i dit sind.

Klangmassage kan bruges til at afhælpe, tankemylder, tristhed og træthed. Skabe en bedre nattesøvn, hjælpe dig på rette kurs hvis du føler dig i ubalance.

klangmassage er også godt for dig som er særligt sensitiv.

klangmassage
For nogle er en almindelig massage for voldsom for deres nervesystem, og ikke alle ønsker at ligge uden tøj med og blive smurt ind i olie. Her kan en klangmassage være det der skal til.  Her får du lov at beholde tøjet på, og det er kun klangskålene der har fysisk kontakt til dig. En klangmassage er desuden en meget mildere form for massage, som ikke efterlader ømme muskler.   Men trods den blide behandlingsform, kan du alligevel opleve at gamle spændinger og blokeringer kan blive løsnet op, når kroppen får lov at slappe helt af, og tage imod klangenes fine vibrationer. Igennem klangmassage kan kroppen hjælpes til en afspændt tilstand. Klangmassage kan blødgøre din muskler og dit bindevæv, og hjælpe din krop til mere balance, og færres spændinger og smerter. Når klangskålene slås an med køllen, sætter den en masse små vibrationer i gang, og som ringe i vandet, skaber klangenes vibrationerne ringe i din krop.. Dette virker meget sanseligt, når klangenes frekvenser vibrere sammen med din krop.
klangmassage
  • Klang massage kan give dig ro, en følelse af et stille nærvær og ren  afslapning
  • klangmassage kan støtte dig i at komme dybere ned i en meditativ tilstand
  • Klangmassage kan løsne spændinger og blokeringer i krop og sind
  • Klangmassage er dejligt, og kan bruges som en velvære behandling
  • Klangmassage kan hjælpe med at fjerne tankemylderet, slippe kontrollen og finde ind i nærværet af nuet.
  • Klangmassage kan afhjælpe smerter
  • Klangmassage er en god støtte mod stress, da det får kroppen til at slappe af og hjernen til at koble fra.

Tilmeld til nyhedsbrev

Få besked om nye hold, events og workshops

Askeengen 108, 2740 Skovlunde
tlf. 28701626