KATHRINEMARIE

Klang massage

Klang massage

book en tid til klangmassage

60 min klangmassage 

395 kr 

Alle behandlinger foregår i min lille klinik på Sjællands Odde.
Al booking sker pt. via mail.

Det med småt: 

Når du booker, betaler du med det samme. Så behøver du ikke tænke på at skulle betale på dagen, men kan blot nyde behandlingen og trille hjem bagefter i ro og mag, og med dyb hvile i kroppen. 

Husk at giv besked i god tid, i tilfælde af at du må aflyse.

D. 6 marts 2022, blev jeg færdig uddannet klangbehandling ved Anne Viese. som du kan læse mere om på www.klang-oplevelser.dk

 

klangbehandler
  • Klang massage kan give dig ro, en følelse af et stille nærvær og ren  afslapning
  • klangmassage kan støtte dig i at komme dybere ned i en meditativ tilstand
  • Klangmassage kan løsne spændinger og blokeringer i krop og sind
  • Klangmassage er dejligt, og kan bruges som en velvære behandling
  • Klangmassage kan hjælpe med at fjerne tankemylderet, slippe kontrollen og finde ind i nærværet af nuet.
  • Klangmassage kan afhjælpe smerter
  • Klangmassage er en god støtte mod stress, da det får kroppen til at slappe af og hjernen til at koble fra.

 

Klangmassage har til hensigt at støtte kroppen til dyb afspænding af led og muskler, og sindet. For at skabe mere ro, og balance samt et flow i kroppen.

 

Behandlingen foregår ved at du ligger behageligt på briksen, enten på ryggen, maven, eller siden, eller en blanding. Her vil du opleve at klangskålene bliver placeret på kroppen, og rundt om kroppen. Klangenes blive frekvenser og vibrationer, får lov at arbejde og løsne hele kroppen op.

 

Du vil opleve at det, at blive “badet” i klangenes blide toner omkring dig som i sig selv har en ,eget stor beroligende effekt.

 

 

Hvem kan bruge en klangmassage?

Det korte svar er alle. 

 

Hvis du oplever at kroppen og dit nervesystem er i på vagt, hele tiden, vil du have svært ved at slappe af og finde ro, og det kan resultere i at det er svært at nyde hverdagen, og være tilstede i livet. Det kan være svært at finde ro og hvile. Klangmassagen hjælper dig til skrue ned for dit nervesystem, så det bliver muligt for dig at sove bedre, føle mere velvære og tilstedeværelse i dit krop og mærke en stilhed i dit sind.

 

Klangmassage kan bruges til at afhælpe, tankemylder, tristhed og træthed, det beroliger nervesystemet, hvis du har stress. Det skaber en bedre nattesøvn, hjælpe dig på rette kurs hvis du føler dig i ubalance.

 

klangmassage
For nogle er en almindelig massage for voldsom for deres nervesystem, og ikke alle ønsker at ligge uden tøj med og blive smurt ind i olie. Her kan en klangmassage være det der skal til.  Her får du lov at beholde tøjet på, og det er kun klangskålene der har fysisk kontakt til dig. En klangmassage er desuden en meget mildere form for massage, som ikke efterlader ømme muskler.   Men trods den blide behandlingsform, kan du alligevel opleve at gamle spændinger og blokeringer kan blive løsnet op, når kroppen får lov at slappe helt af, og tage imod klangenes fine vibrationer. Igennem klangmassage kan kroppen hjælpes til en afspændt tilstand. Klangmassage kan blødgøre din muskler og dit bindevæv, og hjælpe din krop til mere balance, og færres spændinger og smerter. Når klangskålene slås an med køllen, sætter den en masse små vibrationer i gang, og som ringe i vandet, skaber klangenes vibrationerne ringe i din krop.. Dette virker meget sanseligt, når klangenes frekvenser vibrere sammen med din krop.
klangmassage

 Wow sikke en oplevelse!

Det var en vild oplevelse, både fysisk og psykisk. Kathrine satte svingninger i klangskålene som hun satte på min krop. Det føltes som om alle celler i min krop blev kalibreret og at hele kroppen igen kom i synk. Lydende fra klangskåle, klokker mm føles som en blid omfavnelse af krop og sind. Det kan altså noget helt særligt og får de varmeste anbefalinger fra mig

Monika Helmich

Klangmassage

Tusind tusind tak for den helt fantastiske klangmassage i går. Det var en kæmpe oplevelse at mærke, hvordan min krop reagerede på klangen og lydvibrationerne. Jeg har fornemmelsen af, at det fortsat summer i kroppen og kan genkalde mig roen selvom der nu er gået over et døgn.
Jeg kommer helt sikkert igen og anbefaler!!❤️"

RIkke Kobæk

Klangmassage

Det er sådan en behagelig oplevelse og jeg slapper fuldstænding af. Meget mere end jeg ellers ville gøre.

Anja

Klangmassage