KATHRINEMARIE

Dans på din måde

Groove

Groove

Dans som du er

Sommerdans i Odsherred

  • Mandage 19.30 – 20.30 – Sjællands odde – Mødested Biggas bro 
  • Onsdage 16.00-17.00 – Nykøbing sjælland -skovsvinget 7
  • Søndage 10.00-11.00 – Rørvig strand ved Telegrafvej

Hele sommeren kan du komme til Groove i Odsherred. Yemisi, Anne Merete og jeg er gået sammen om at skabe danseglæde i sommerlandet Odsherred. 

Du kan deltage når du har lyst, og hos hvem du har lyst. 

Betal pr gang, eller køb et klippekort.

POP UP Groove

På Fyrregaarden

  • D.25 juli kl.19.30-20.30
  • D. 1 August kl.19.30-20.30

Pop up Groove dans på Fyrregaarden i Odsherred.

vil du danse i en lukket have, med overdækket terrasse, uden nysgerrige blikke, så kom og dans med Hos Fyrregården.

If you can moove, you can groove

Hvis du kan bevæge dig, kan du Groove. Så simpelt kan det siges.

Groove er en frigørelse fra fitness verdenen og de dansetimer hvor alle skal være ens og gentage sig selv om og om igen. Her handler det blot at give den gas til god musik, danse som vi gør i stuen. Groove handler om glæden ved at danse. Det er en sjov, og unik måde, at gøre dans tilgængelig, let og sjovt for alle.  Der er plads til alle til Groove.
Igennem Groove samles vi, vi fejrer livet, vi skaber fællesskaber, vi leger, går på opdagelse og griner, vi healer og får bevæget hele kroppen på en fantastisk måde.

Når vi danser Groove, så danser vi til en masse forskellige musikgenre og danse stilarter. Igennem dansen skaber vi fællesskab i simple bevægelser og rytmer, men du får lov at danse det på din helt unikke måde. Vi danser igennem hele rummet og bruger hele kroppen til at skabe den bedste danseoplevelse. Vi forenes i simple bevægelser, som jeg guider, men du har friheden til at være kreativ på din måde og finde ud af hvordan du har lyst til at danse og bevæge dig, så det føles godt. Undervejs bliver du opfordret til at nyde det, og have det godt i din krop. Hvis det ikke føles godt, så lad vær, gør noget andet. 

I Groove kan alle være med, uanset, kropsstørrelse, alder, køn, kultur mm. Groove kan endda gøres siddende på en stol eller i din sofa. Der skal hverken bruges særligt tøj, eller udstyr. Det handler kun om dig.

Igennem Groove vil du opleve at danse alt fra helt langsomme blide og meditative bevægelser, til dans der får pulsen op og hjertet til at banke, du vil udforske din balance og mærke din styrke.  Lige som Yoga starter vi langsomt og slutter langsomt og med en tid til stilhed. Groove en fantastisk måde at bevæge sig på, igennem Groove kommer du til at møde din krop og dig selv på en ny måde, du vil nære din krop, dit sind, dit hjerte og din sjæl. Vil du groove med mig? så kan du deltage på mine Online hold, eller på et af mine kommende events.

 

Groove dans

  • Groove er en meget simpel danseform, der guider dig til at bevæge dig på din måde, sådan som det føles aller bedst i din krop
  • Guidet dans, uden præstation. Når du bevæger dig på din måde, gør du det rigtigt.
  • Du guidet til at lytte til musikken, bevæge dig sådan som det føles godt, og give lidt slip på alle de regler om rigtig og forkert
  • Groove er Meditativt, legende, sjovt, skørt, frisættende, lækkert, sensuelt, powerfuldt
  •  Vi danser sammen i fællesskabet, alle sammen på samme tid, og vi danser sammen hver for sig på hver vores måde.