KATHRINEMARIE

Outdoor på budget

Kom ud på budget

Det behøver ikke være dyrt at bruge naturen

Nogle gange er det simpelthen den udstyrsjungle der er derude som forhindrer os i at komme ud og det er hamrende ærgerligt. Naturen derude er for os alle.

Nogle gange er det allerbedste bare at komme ud, prøve af hvad der fungerer og hvad der ikke fungerer for dig. Ingen af os er ens, vores kroppe er forskellige og vores behov er forskellige. Nogle fryser helt vildt, andre har det varmt, nogle kan bære på meget, andre kan ikke, nogle elsker at vandre, andre at cykle, og nogle vil helst bare sidde om bålet og synge sange.

Friluftslivet og naturen dømmer ingen. Selvom man til tider kan støde på friluftspolitiet, der kun mener der er én måde at være i naturen på. Jeg vil dog alligevel vove den påstand at naturen heller ikke stortrives ved at vi skal have indkøbt en hel masse først. 

Istedet for at vente på det rigtige indkøb, så kom afsted. Start med en gå tur i dit nærområde, eller kør en tur ud i en skov der har en markeret vandrerute på en overskuelig distance. Og gå den, i dine kondisko og i det tøj du synes er rart at have på og pak en lille taske med en madpakke, gode snacks og en termokande med din favorit drik. 

Så er du allerede i gang.

Vil du gerne overnatte i telt eller shelter, så spørg i dit netværk om ikke du må låne noget. Der er ofte nogle der har noget liggende i kælderen, man kan få lov at låne til en enkelt overnatning. 

Skal du bruge en trangia, kan man være heldig at finde det i genbrugsbutikker, det samme gælder soveposer og liggeunderlag, Men måske skal du lige spørge efter det først. Det kan nemlig være sådan noget der lige skal hentes på fjernlageret først. 

Start gerne ud om sommeren, for så kan du bare pakke en foldemadras og en dyne i bilen og køre ud til en shelterplads. Tag mad med hjemmefra, eller hent noget på vejen. Nemt og let helt uden noget fancy. 

Gør det ikke mere besværligt, end det er, for så kommer du aldrig afsted.

Tag dit overtøj på og kom afsted. ud i naturen, ud og mærk livet.