KATHRINEMARIE

Info møde om weekenden i Sverige

d.12-15 sep 2024 tager vi til Sverige

D.27 marts afholdte jeg et online live info møde vedr. Retreatet til september.  Dette bliver mit sidste planlagte retreat. Og denne aften vil kunne deltagerne få svar på alle de spørgsmål de måtte have og jeg svarede på alle de spørgsmål som er sendt til mig.  Jeg fortalte desuden om programmet, mine tanker og ønsker for weekenden, hytterne og rammerne omkring os.

Du kan se med på Replay og få svar på spørgsmål som:

  • Hvad er et kropspositivt retreat?
  • Hvordan deler jeg betalingen op?
  • Hvad gør jeg når jeg skal tisse om natten?

Tilmeld dig i boksen til højre og modtag snakken på Replay. Du får den sendt som video og som lydfil. 

Modtag Replay

Tilmeld dig med din mail adresse herunder

Tilmeld Dig Her