SmukYoga

SmukYoga

Smukyoga var oprindeligt en instagram profil som jeg oprettede i marts 2019. Jeg manglede virkelig et mere nuanceret billede af yoga og yogakroppe.

Jeg møder desværre ofte folk, der ikke tør dukke op i en yoga klasse, af frygt for ikke at passe ind i lokalet. Og jeg forstår dem godt, jeg har selv været der. Det er netop derfor jeg har taget en yoga lærer uddannelse, Jeg ønsker at skabe det rum, og være den underviser, jeg selv har manglet.

kropskærlig yoga

Jeg startede til yoga for 8 år siden og jeg troede bestemt ikke at jeg var egnet til det. Jeg var jo hverken, slank, stærk eller smidig, og mit sind kunne ikke stilnes, der var konstant larm på øverste etage!  

Jeg begyndte til yoga i et fitnesscenter, og der mødte jeg den mest fantastisk underviser. Hun gav mig kærligheden til yoga.

Da jeg ikke længere kunne deltage på hendes hold, underviste jeg mig selv derhjemme ved hjælp af en yoga streaming tjeneste.  Jeg manglede virkelig et hold, for folk, der som jeg har kæmpet med kropsskam det meste af sit. Et hold hvor jeg ikke følte mig nødsaget til at præstere over evne, og et hold hvor jeg ville kunne spejle mig i andre kroppe der ligner min egen. Det findes bare ikke. Så jeg tog et valg. Jeg måtte uddanne mig, og gøre det selv. 

Her 8 år efter min aller første yogatime i fitness, er jeg uddannet yogalærer.

 

 

Yoga er SÅ meget mere end bare maver,  hovedstand, og pæne billeder i vilde stillinger på sociale medier. 

Yoga er en mulighed for dig, for at tømme sindet, finde ro, mærke din styrke, hjælpe kroppen til større smidighed, tage pladsen til dig selv og mærke dig selv. Det er en mulighed for at give dig selv en pause, lære dig selv bedre at kende. 

Når du kommer til Yoga hos mig, så møder du ind i et rum, skabt af kærlighed til yoga. Med en respekt for det enkelte menneske og kroppen. Hos mig, er der plads til DIG, og det du kan. 

Vi skal grine, prutte, vælte, nyse, og lade vores følelser få frit løb og bagefter øve os i at stilne sindet .

på SmukYoga holdet er der plads til dig og din krop,og dit niveau. Jeg er selv en dejlig kurvet kvinde. og Vil elske at invitere dig ind i et trygt yoga rum med plads til hele dig.

På dette hold er der er plads til maven, lårene, armene, bagdelen, ja hele kroppen, da alle stillinger kan varieres. 

Jeg har valgt at kalde holdet SmukYoga, fordi vores kroppe er smukke. uanset smidighed, styrke, fleksibiliet eller størrelse. 

Mit fokus er at vække glæden ved yoga hos dig og gøre dig mere fortrolig med din krop. Jeg vil tale til kroppen med en kropskærlig tilgang og et ønske om at skabe en ro, nærvær og accept af din krop, der hvor den er lige nu. Vi vil altid afslutte med en dejlig meditation i forbindelse med en afspænding. 

Når du kommer til SmukYoga hos mig, så møder du ind i et rum, skabt af kærlighed til yoga. Med en respekt for det enkelte menneske og kroppen. 

Hos mig, er der plads til DIG, og det du kan. Her er der plads til at grine højlydt, prutte, vælte, nyse, græde, svede, være aktiv deltagende og være passiv og bare trække sig ind i sin egen verden på yogamåtten.. 

Jeg glæder mig til at vise dig at yoga også er for din krop.

Læs mere om mine hold

Tilmeld nyhedsbrevet for information om nye hold, events og workshops

Tak for nogle rigtig gode yogasessioner. Du er god til at forklare øvelserne og du gør rummet til et trygt rum, hvor der er plads til alle og plads til at grine, hvilket er rart. Jeg synes vi er kommet godt rundt i kroppen med div. øvelser, og der er også plads til at man kan lave øvelserne på forskellige niveauer. Jeg er vildt med, at det er et fast hold man går på, så man lærer hinanden lidt at kende med tiden. Det betyder noget og gør det også trytg

Katrine

Yoga elev

Jeg har deltaget i Kathrines yogahold af 8 gange. Hun er enormt dygtig til at skabe en behagelig, afslappet og rar stemning, og hun er en dygtig, sjov og empatisk underviser. Hun er god til at guide eleverne og forklare stillingerne, så alle kan være med. Jeg er altid gået derfra med en rolig krop og et afslappet hjerte, og det har haft en stor værdi for mig. Jeg har været vant til hårdere yoga (fx vinyasa og ashtanga), så i mine øjne var dette hatha-hold til den rolige side - dog er jeg i hver time kommet i god kontakt med alle de oversete og spændte dele af min krop. Det er blandt andet det, som yoga kan i mine øjne: man kommer uundgåeligt i kontakt med sin krop, og yoga har en rigtig god effekt på både krop og sind - yoga er fantastisk, og jeg kan kun anbefale yoga hos Kathrine

Sabine

Yoga elev

Jeg kan anbefale yoga timer hos Kathrine. Med sin rolige stemme guidede hun mig igennem øvelserne på en klar og forståelig måde. Jeg kom til at lave øvelser, som jeg ikke troede var mulige for mig. Kathrine er dygtig, og jeg følte mig godt tilpas og i gode hænder ved hendes undervisning.

Gitte

Yoga elev

Kathrine jeg elsker din Yoga

Karina

yoga elev

Din yoga er så dejlig og naturlig. og du taler til at der skal være plads til kroppen Det er så dejligt naturligt. Jeg føler mig hjemme hos dig .

karen

Managing Director

Hvor

Loaderiet

Gunnekær 28 , 2610 rødovre

Hvornår

onsdage

15.30 -17.oo.

Torsdage 

17-19.30

Pris

8 X 920 kr.

Book din plads ved at kontakte mig her

Praktisk

Kom som du er, i behageligt tøj du kan bevæge dig i. 

Der er yogamåtter , blokke og tæpper i lokalet

Tilmeld til nyhedsbrev

Få besked om nye hold, events og workshops

Askeengen 108, 2740 Skovlunde
tlf. 28701626