KATHRINEMARIE

artikler, podcast mm.

Jeg har fået lov at bidrage til forskellige artikler i ugeblade. Podcast, Blog og er medforfatter på bogen TYK.  Hvis du er nysgerrig, kan du læse og finde links til at lytte herunder

 

Tyk Bogen

3 år var denne bog undervejs. Men nu er den her. TYK bogen, fyldt med beretninger fra tykke mennesker, der har sluppet vægttabsræset og bare lever i en Tyk krop. Jeg har bidraget med et helt kapitel til bogen, der handler om den tykke krop i bevægelse.

Hej krop hej mave

Lovely Ladies Alive bloggen, lavede et interview med mig, Der handlede om maven, skammen, og om at slutte fred med sin krop.

Podcast - Det vægtneutrale hjørne

Jeg var gæst i Karin Gonzales podcast, det vægtneutrale hjørne.  Du kan lytte til podcasten på Spotify

Podcast - Perfekt uperfekt

Katrine Gisiger inviterede mig med i hendes podcast, her snakkede vi om yoga som en smidighedskonkurrence og om at finde sin egen vej ind i en fitnes industri der helst ikke ser at  man er tyk.

Femina

Sommeren 2021, blev der bragt en artikel i Femina der handlede om at slippe kroppen fri. Vi var flere kvinder repræsenteret. Her kan du læse min fortælling.

Femina & psykologi

Sommeren/ efteråret  2021, blev der bragt en artikel i Femina og om mine 5 sunde vaner. Her fik jeg lov at fortælle om mine sunde vaner som intet har med kost og motion at gøre, men udelukkende om mit mindset.