tykvenlig og kropsinkluderende

Smuk yoga online

30-60 min

væk energien
Afspil video

Væk energien 26 min

Mærk kroppen, mærke energien og oplevet flowet af bevægelser der flyder igennem din krop. Brug denne som opvarmning eller blot som en stund for dig selv. Denne video har lav lyd da mikrofonen var gået ud da jeg optog. Jeg håber at det lykkedes at høre lyden alligevel.

kropskærlig stund
Afspil video

Kropskærlig stund 33 min

I denne sekvens arbejder vi med at lande i en større selvkærlighed af kroppen. det gør vi ved at lege med kroppen og få samlet og mærket din indre styrke. men vigtigst af alt skal du mærke hvad har du brug for i løbet af timen.

denne video indeholder en lille præsentation af smukyoga, da videoen oprindeligt blev lavet til caroline fibæks online kvindecirkel.

ro og nærvær
Afspil video

Ro og nærvær 35 min

Blide bevægelser til ro og tid til nærvær.

skuldre ben og ryg
Afspil video

Skuldre,ben og ryg 28 min

Øvelser, til at styrke, strække og smidigøre dine skuldre ben og din ryg.

frigør åndedrættet
Afspil video

Frigør åndedrættet 33 min

Dejlige twistende yoga øvelser, der skaber plads i din krop, så der skabes plads til dit åndedræt.

restorativ ro
Afspil video

Restorativ ro 25 min

Skab ro i din krop i restorative stillinger, med støtte fra udstyr, som blokke, store puder og tæpper.

måne hilsen
Afspil video

Månehilsen 39 min

Har du udfordringer med knæene kan du stadig være med. Jeg giver et alternativ til de øvelser som foregår på knæene

fold kroppens vinger ud
Afspil video

Fold kroppens vinger ud 40 min

Igennem 40 min vil du blive guidet i øvelser, der støtter din krop i at åbne sig op og folde sinde vinger ud. Du skaber plads til dine lunger, så dit åndedræt kan nå dybere, og du vil læne dig frem i mod verden, klar til at modtage med åbenhed og rummelighed.
Dette program foregår en del på knæ, så have ekstra tæpper og puder med til at støtte knæene.

yoga og dans
Afspil video

Yoga og dans 49 min

At danse og bevæge sig frit imens du laver yoga, kan virkelig noget helt særligt, sæt dig selv fri, mærk din indre power, giv slip og slå dig løs til lækre rytmer og bløde bevægelser der ikke kræver andet end at du slipper præstationen og lader kroppen danse

tillid
Afspil video

Tillid til kroppen 63 min

Har du tillid til at din krop kan ?
I dette program øver vi os i at lytte til og udfordre kroppen igennem bagoverbøjninger.
Mærk at din krop kan mere dn du måske lige går og tror

leg med balancen
Afspil video

Leg med balancen 58 min

Masser af balance og styrke øvelser til dig. Grin sammen med mig, når vi udfordrere balancen.

twist og balance
Afspil video

twist og balance leg 64 min

i dette program får du masser af twist, og balance øvelser der vækker din indre ild

leg med bæltet
Afspil video

Leg med bæltet 51 min

Glem alt om præstation og giv dig selv lov til at lege. mærk hvordan et bælte kan hjælpe dig igennem mange stillinger, men også gøre stillingerne mere udfordrende.
rigtig god fornøjels

indre styrke
Afspil video

Indre styrke 46 min

Mærk din indre styrke. få vækket varmen i kroppen.
Vi bevæger os igennem øvelserne, sidden og stående. uden at være på knæ.