KATHRINEMARIE

Mindfulness

mindful yoga

d.2 sep starter Mindful yoga op i Loaderiet.

Mindful yoga er blanding med det bedste fra to verdener. En blanding af blide stræk og restorative stillinger fra yogaens verden og lette enkle øvelser fra mindfulness.

Timen varer  90 min. Der er derfor god tid til at nå i dybden med hver enkelt øvelse, og du kan have dit fokus på at være i kroppen. 

De restorative stillinger er bygget op med puder og tæpper, så din krop kan få lov at give helt slip og blot være til stede.

Mindfulness øvelserne vil blive guidet igennem øvelserne, det vil være en træning i at lytte indad, og øvelse i at være tilstede med det der nu engang er, og lande i en acept heraf. 

åndedrætsøvelserne bliver langsomt introduceret, og vi går videre med dem for hver gang vi mødes. Åndedrætsøvelser er svært, men med respekt for din proces tager vi det i det tempo som du har brug for. 

Mindfulness og yoga, er blidt og nænsomt, men det er ikke nødvendigvis let. Rigtig mange af os er så meget i vores hoveder at det at finde ind i en ro kan være meget svært. Hvordan er det lige at vi slukker for kontakten så vi kan tage en pause? 

Mindful yoga er ikke et quickfix, men det et fantastisk værktøj, til at stille lidt skarpt på hvordan du egentlig har det, og lære at lytte og agere ud fra det. 

Du allerede taget det første svære skridt, du undersøger muligheden for om dette var noget for dig. Det næste skridt bliver at træde ind ad døren. der fra må du væbne dig med tålmodighed, Og langsomt lade sin krop og dit sind få lov at finde tilbage til deres helt naturlige symbiose og fine samarbejde, så du igen kan lande i en naturlig balance, mellem, krop, sind og åndedræt.


  • Mindfullness er for dig der ønsker mere ro, nærvær og tilstedeværelse i din hverdag.
  • Mindfullness er for dig der er, eller har været stress ramt og ønsker teknikker til at vende tilbage til en hverdag og et arbejdsliv ved hjælp af enkle teknikker der kan skabe ro i dit indre.
  •  Mindfullness er for dig selv og dine kollegaer, for at skabe et bedre arbejdsmiljø, større glæde blandt kollegaerne, øget opmærksomhed og koncentration.
  • Mindfullness er for dig og dine børn, for dig der ønsker at lære dit barn og dig selv teknikker til flere mindfulde stunder når hverdagen tager over.
  • Mindfullnes er for dig som er ung, og har brug for et puste rum i hverdagen sammen med andre unge. 
  • Mindfullness er for alle børn og unge. 
  • Mindfullness kan bruges i daginstitutionen / skolen/ fritidshjemmet, og er både for børn og voksn

Mindfulness Forløb - er pt sat på pause

 På mindfullness hold bruger jeg elementer fra mine uddannelser inden for mindfulness, pædagogik Coaching, Mirror facilitering og yoga. 

I det samfund vi lever i, som konstant minder os om at vi skal præstere mere, løbe stærkere, nå mere, være mere på, få flere likes osv… Kan vi hurtigt blive stressede, selv vores børn oplever at blive stressede, får angst, føler at de ikke er gode nok…

Samfundet kan vi desværre ikke gøre så meget ved her og nu. Men ved hjælp af teknikker fra mindfullness redskabs-kassen kan vi selv tage ansvar for vores eget liv, og lære at lade telefonene ligge, lade arbejdsopgaverne ligge, lade mailen være, sige skidt pyt når ungerne spilder, have færre konflikter med sin partner, børn, kollegaerne o.a.

Du vil lære at det er dig der bestemmer hvordan du skal have det i dit liv.

Mindfullness er en stund i ro og nærvær med dig selv og andre. En stund hvor vi laver lette øvelser, lærer teknikker der er lette og enkle at implementere i din hverdag, støttet op af nogle restorative yoga stillinger,  altid efterfulgt af en guided meditation.

 

Tilmeld nyhedsbrevet for information om nye hold, events og workshops

Tilmeld til nyhedsbrev

Få besked om nye hold, events og workshops

Askeengen 108, 2740 Skovlunde
tlf. 28701626