KATHRINEMARIE

Yoga & mokka

Yoga og Mokka

Det er et hold til dig der går hjemme, har aftenvagter, er sygemeldt, er ledig, til dig der mangler et yoga hold at starte din torsdag morgen med,  med efterfølgende tid til en kop te eller kaffe, og en god snak med andre skønne mennesker. 

Alle kan være med. Du kan komme som du er, blot hav behageligt tøj, du kan bevæge dig i. 

Vi er 8 elever på holdet, inkl. jeg selv som underviser. Du får personlig træning på hold, hvor hver enkelt stilling bliver tilpasset din krop. Så du ikke behøver at gå længere end du kan. både fysisk og mentalt. I dette yoga rum, øver vi os sammen. 

Yogaen giver dig en mulighed for at komme i kontakt med dig selv, og din krop.

Yogaen er hatha yoga, og vil være en blanding af enkle og blide øvelser, lette sammensatte flows og klassiske stillinger, og vi vil bruge god tid på afspænding og meditation.

 

Udtalelser fra mine elever:

“Kathrine skaber et trygt rum hvor jeg tør at være mig selv”. 

“Det er så omsorgsfuldt og nærvænde at være til dine timer.” 

“Kathrine skaber den mest behagelige stemning, og hun er et af de mest behagelige mennesker jeg længe har mødt.”

 

Mit fokus er at vække glæden ved yoga hos dig og gøre dig mere fortrolig med din krop. Jeg vil tale til kroppen med en kropskærlig tilgang og et ønske om at skabe en ro, nærvær og accept af din krop, der hvor den er lige nu. Vi vil altid afslutte med en dejlig meditation i forbindelse med en afspænding. 

 

Når du kommer til Yoga og Mokka hos mig, så møder du ind i et rum, skabt af kærlighed til yoga. Med en respekt for det enkelte menneske og kroppen. 

Hos mig, er der plads til DIG, og det du kan. Her er der plads til at grine højlydt, prutte, vælte, nyse, græde, svede, være aktiv deltagende og være passiv og bare trække sig ind i sin egen verden på yogamåtten.. 

Jeg glæder mig til at dele yoga glæden med dig