ro og balance

Ro og balance

aromatisk massage af hænder og fødder

 

Den gang du var lille, blev du svøbt i tæpper. Du fik nusset og holdt om dine hænder. Du blev holdt tæt indtil kroppen med det ene øre mod en voksen og en hånd holdt blidt om dit andet øre, dine øjne lukkede og du gled langsomt ind i en helt rolig og tryg tilstand.

 

I en tid hvor dagene ikke er som de plejer og hvor vi har travlt med at tage os af andre end os selv og hvor det kan være svært at finde tid til en rolig stund alene. Der kan det være svært at gennemskue og navigere i hvilken form for behandling der ville gavne dig, lige nu og her. 

 

Jeg vil gerne gøre det helt tydeligt, hvad det er du vil opleve hos mig. 

 

o  Når du møder ind i klinikken, vil du møde ind i en rolig og behagelig atmosfære, hvor jeg vil sørge for at du føler dig helt tryg.

  • her vil jeg spørge ind til dig, og ud fra hvordan du har det og hvad du ønsker , udfra dette vælger jeg en olie der kan støtte dig.

o  Herefter vil du opleve at blive puttet og pakket ind i tæpper, tæt omkring kroppen og omkring dine ører.

o  Herfra kan vi snakke lidt, hvis du har brug for det. Og har du brug for blot at lukke øjnene, så gør du det.

o  Der vil blive lagt en øjepude hen over øjnene, hvis dette ønskes, så der lukkes lidt af for sanse indtrykkene.

o  Herefter vil du modtage en blid berøring af dine hænder, (og fødder hvis dette vælges), hvor jeg vil jeg påføre en essentiel olie, som vi vælger sammen.

o  Duften fra olien støtter dig til at finde ro og give en følelse af at være tilstede i nuet – en mental pause. 

 

 

Denne behandling støtter dig i at blive helt afslappet og afspændt i hele kroppen, den støtter dig i at lande i en balance, hvor det parasympatiske nervesystemet langsomt giver slip og lader dig glide ind i en indre ro. Den giver dig en oplevelse af at blive holdt i hånden og at blive draget omsorg for.

 

Nogle oplever behandlingen som en lille powernap, hvor du glider ind i en meditativ tilstand, men er stadig ved bevidsthed. Tiden efter behandlingen kan føles afslappet og træt, men derefter vil du opleve at føle dig mere klar i hovedet, med mere energi og overskud. En oplevelse af at være i balance.

 

Jeg har ikke en fast tid i klinikken, men ønsker du en tid, så skriv til mig, så finder vi en tid der passer dig. 

 

 

Prisen er

 

45 min ( kun hænder)  325 kr

75 min (hænder og fødder) 425 kr

Ønsker du en behandling, skal du kontakte mig her, eller via Instagram og facebook.

 

 

De olier jeg benytter mig af, er af mærket Doterra, og jeg benytter mig af disse 3, du får lov at vælge 1 af dem

 

  1. Wild orange som kan have en opløftende effekt og skaber en følelse af energi, sjov, glæde, spontanitet og positivitet.*
  2. Balance som kan have en groundende effekt og giver en oplevelse af ro til stede i nuet, velvære og balance i krop og sind. Denne olie er god til overstimulering.*
  3. On gouard som kan støtte immunforsvaret, giver os styrken til at sige fra over for grænseoverskridende adfærd og personligheder*

* beskrivelserne er taget fra Christine elvigs bog, magi med essentielle olier.

Aromatisk massage af hænder og fødder der skaber ro og grounding i dit nervesystem

Aromatisk massage af hænder og fødder, med rene essentielle olier fra Doterra. En mindful stund hvor sansernse trækkes ind, med bløde tæpper, blid berøring, og ren velvære for krop og sind

Efter behandlingen er jeg helt afslappet i kroppen og har som om jeg er i balance

Carina

Efter behandlingen har jeg det skønt, jeg føler mig helt beroliget og afslappet

Anne