KATHRINEMARIE

Yoga Hold

Yoga hold skema

Mandag

Smukyoga 16:00-17.15

Yoga med hensyn 17:45-19:00

Torsdag 

Blid yoga og mindfulnes 17:00-18:15

Smukyoga 18:45-20:00

Smukyoga - for plussize

Ønsker du at gå til yoga? Er du usikker på om du passer ind? Er fleksibel nok? Har den rigtige yogakrop?

Så er SmukYoga holdet for dig. Smukyoga holdet er for dig som er tyk, kurvet, blød, plussize ja kært barn har mange navne. For at bevare det trygge rum der skabes når mennesker samles og kan spejle sig i hinanden, er dette hold forbeholdt tykke. 

På dette yogahold er der plads til dig, din krop og dit niveau og jeg som underviser, er selv en tyk kvinde med bløde former.  

Undervisningen vil tage hensyn til de udfordringer deltagernes kroppe kan have, hvad end det handler om at have ømme knæ og håndled, udfordringer i bækken eller ryg, eller blot en usikkerhed i kroppen ifht at skulle begynde til yoga.

Jeg underviser i yoga som inkluderer og rummer alle elever. Det betyder blandt andet at vi IKKE laver hovedstand, eller andre øvelser som kræver stor akrobatisk kunnen. 

 

Mit fokus er ganske enkelt at vække glæden ved yoga hos dig og gøre dig mere fortrolig med din krop. Jeg vil tale til kroppen med en inkluderende og anerkendende tilgang og et ønske om at skabe en ro, nærvær og accept af din krop, der hvor den er lige nu. Vi vil altid afslutte med en dejlig meditation i forbindelse med en afspænding.  

Jeg glæder mig til at vise dig at yoga også er for din krop. 

 

 

Tusind tak for god undervisning, jeg er så glad for min torsdags stund med dig
ida
yoga elev
meditationer

Blid yoga og mindfulness

Dette hold er bygget op omkring langsomhed og blidhed. 

Her bliver der virkelig skruet ned for tempoet.

Vi laver blide stræk, bruger god tid på hver enkelt øvelse, med fokus på at være i kroppen. Vi bevæger os igennem siddende og liggende stillinger, og enkelte blide flows. 

 Vi arbejder med enkle mindfulness øvelser, og lander til sidst i en 15 -20 min meditation eller afspænding. som jeg guider dig igennem, imens du får lov til at slappe fuldstændig af.

 

Blid yoga og mindfulness er for alle, tykke, tynde, alle køn, alle aldre,, uanset erfaring med yoga, eller manglende fleksibilitet. Det er et rigtig godt sted at starte hvis du aldrig har prøvet yoga før.

 

Yoga og bløde rytmer

Velkomme til dig der vil lege med på en times yoga og dans.

Igennem timen, vil du møde yogaen på en ny og måske mere frisættende måde. Vi starter timen som enhver anden yogatime, men bevæger os i mere dynamiske og bløde bevægelser. Jeg guider dig igennem hele timen. så du behøver ikke bekymre dig om at skulle freestyle.

 I takt med at musikken øger rytmen og bliver lidt højere, vil vores kroppe løfte sig og hofterne løsne sig, armene danse, og imens rytmen får lov at lande dybt i kroppen,  kan du give slip . 

Timen er for alle der kan lide yoga og kan lide at bevæge sig til musik. 

Vi skruer op for musikken og lader yogaøvelserne som vi kender dem, blive bløde og dansende.

luk øjnene og lad din indre ild komme frem når du bevæger til musikkens rytmer, og mærker yogaens nærværende øvelser, der bringer dig i kontakt med dig selv. 

Vi afslutter med en dejlig lang afspænding og meditation.

 

Kathrine er et af de mest behagelige mennesker jeg nogensinde har mødt. Kathrines blide væsen fylder yoga lokalet med nærvær, lige fra man træder ind af døren
Susanne
Elev