Hold

Yoga hold skema

MandagTirsdag Hos FOF RoskildeOnsdagTorsdag I LoaderietFredag
9.15-10.15 Yoga og bløde rytmer 10:00- 11.15 Yoga for alle
15.45-17.00 Smukyoga - for plussize kvinder
17.30-18.45 Blid yoga og mindfulness - for alleEvt workshops
19.15-20.30 Smukyoga med hensyn-for plussize

Hatha yoga

Yoga kommer i mange former og stilarter.  

Hatha yoga er yogaens moder, den yogaform som alle yogastilarter udspringer fra. 

Ofte når vi tænker på yoga, så kan vi ikke lade være med at se den fysiske yoga for os, den med fleksible mennesker der snor sig om sig selv, de billeder og forestillinger der får os til at genoverveje om yoga nu også var en god ide.

 

 Måske vil dette komme som en overraskelse for dig, men den fysiske del af yoga, er kun en meget lille bitte del af hvad yoga egentlig er.  Den mentale del af yoga, også kaldet Hatha yoga, var oprindeligt skabt til at facilitere den oprindelige yoga, nemlig mestringen af sindet. 

Kan du holde sindet tilbage og kan du kontrollere sindets fluktuationer uden at lade dig påvirke, da vil du opleve yoga*.

* fra :the yoga sutras of patanjali

 

Min undervisning i Loaderiet, foregår af små hold på maks 8 elever. Nogle hold kan være blandede køn, andre hold vil være forbeholdt kvinder. Ligesom mine smukyoga hold er forbeholdt plussize.

Da vi er små hold, vil du opleve af modtage personlig træning og vejledning, du vil opleve af blive set og hørt. Jeg har som underviser tid til at se hver enkelt af eleverne, så jeg kan guide dig derhen hvor du er. 

Da jeg primært tilbyder yoga for tykke, da vil al min undervisning være præget af en inkluderende tilgang til kroppen, med god tid til at give variationer og tilpasse undervisningen til de elever der deltager, uanset hvilke andre kropstyper der deltager.  

 

Vi kommentere ikke på hinandens kroppe, uanset hvordan de ser ud, da dette er et trygt rum uden fordømme blikke og ord. 

Jeg kan og vil ikke dømme andre ud fra hvordan de ser ud, eller ikke ser ud. Og jeg kommer ikke til at stå med et målebånd, ej heller bede om tøj str eller vægt ved tilmelding. Den følelse vi kan gå med indeni os selv, omkring vores udseende er meget individuelt, også selvom den måske ikke stemmer overens med det som omverdenen ser. Jeg tror på at de mennesker der finder vej til mine hold, gør det, fordi de ligesom jeg selv søger det trygge rum, jeg selv manglede. 

Smukyoga holdende og mine andre hold, er baseret på et fællesskab af sammenhold, , accept af forskelligheder, og rummelighed for hinanden. Og jeg oplever det fineste sammenhold, støtte og omsorg for hinanden når vi sammen går ind i yoga lokalet, lukker øjnene og øver os sammen, på bare begyndende at holde lidt mere af os selv og den vidunderlige krop vi bor i.

 

 

Smukyoga - for plussize

Ønsker du at gå til yoga? Er du usikker på om du passer ind? Er fleksibel nok? Har den rigtige yogakrop?

Så er SmukYoga holdet for dig. Smukyoga holdet er for dig som er tyk, kurvet, blød, plussize ja kært barn har mange navne. For at bevare det trygge rum der skabes når mennesker samles og kan spejle sig i hinanden, er dette hold forbeholdt tykke. 

På dette yogahold er der plads til dig, din krop og dit niveau og jeg som underviser, er selv en kurvet kvinde med bløde former.  

Mit fokus er at vække glæden ved yoga hos dig og gøre dig mere fortrolig med din krop. Jeg vil tale til kroppen med en kærlig tilgang og et ønske om at skabe en ro, nærvær og accept af din krop, der hvor den er lige nu. Vi vil altid afslutte med en dejlig meditation i forbindelse med en afspænding.  

Jeg glæder mig til at vise dig at yoga også er for din krop.

 

Derfor har jeg også et Smukyoga hold med hensyn. Dette hold er for dig som har udfordringer med knæ og håndled, og som helst skal undgå at lave øvelser der foregår på alle fire. Skriv evt. til mig hvis du skulle være i tvivl, hvilket hold der passer til dig:)

 

Jeg har pt to smukyoga hold om Torsdagen der starter d. 2 sep.


Smukyoga – kun for kvinder: Torsdage kl 15.45-17 Tilmeld her

Dette hold varer over følgende datoer .d 2, 9, 16,23, 30 sep, samt d. 7 og 14 okt


Smukyoga med hensyn – for alle køn  Torsdage kl. 19.15-20.30 Tilmeld her

Dette hold varer over følgende datoer .d 2, 9, 16, 30 /9, samt d. 7 og 14 okt

Tusind tak for god undervisning, jeg er så glad for min torsdags stund med dig
ida
yoga elev

Blid yoga og mindfulness

Dette hold er bygget op omkring langsomhed og blidhed. 

Her bliver der virkelig skruet ned for tempoet.

Vi laver blide stræk, bruger god tid på hver enkelt øvelse, med fokus på at være i kroppen. Vi skal bevæge os igennem klassiske siddende og liggende stillinger, og enkelte blide flows.  Vi lander i en restorativ stilling der er bygget op med tæpper og puder, så kroppen for lov at give helt slip, og blot være.

 Vi arbejder med enkle mindfulness øvelser, og lander til sidst i en 15 -20 min meditation / visualisering. som jeg guider dig igennem, imens du får lov til at slappe fuldstændig af..

 

Blid yoga og mindfulness er for alle, tykke, tynde, alle køn, alle aldre ( dog 18+), uanset erfaring med yoga, eller manglende fleksibilitet. 

Det er for dig som aldrig har prøvet yoga før og ønsker at prøve det af i helt rolige omgivelser.

Det er ideelt for dig som har meget om ørene, og har brug for en stund i ny og næ med fuldstændig ro. Det er til dig som er for meget i dit hovedet, og har brug for at komme ned i kroppen. 

Det er for dig som er sygemeldt, har stress inden på livet, eller blot søger en pause fra hverdagen. 

Det er for dig som ønsker at give dig en selv en pause, og blot tage tiden til dig selv , en time hvor du kan få lov til bare at være med alt hvad der er dig. 

 

Dette forløb strækker sig over følgende datoer

Torsdage kl. 17.30-18.45

d 2, 9, 16, 30 sep, samt d. 7 og 14 okt

Yoga for alle

Det er et hold til dig der går hjemme, har aftenvagter, er sygemeldt, er ledig, til dig der mangler et yoga hold at starte din torsdag morgen med.

Alle kan være med, men som det er med alle mine hold, er mit fokus at skabe plads til kroppen. Heriblandt især den tykke krop. Du kan komme præcis som du er, blot hav behageligt tøj, du kan bevæge dig i. 

Igennem timen besøger vi den klassiske Hatha yoga, vi arbejder med lette sammensatte flows, og lange stræk af kroppen, samt en blid afspænding. Jeg tilpasser løbende timen ud fra eleverne, og deres ønsker og behov.

 Hver enkelt stilling bliver tilpasset din krop. Så du ikke behøver at gå længere end du kan. både fysisk og mentalt. I dette yoga rum, øver vi os sammen. 

Yogaen giver dig en mulighed for at komme i kontakt med dig selv, og din krop.

Vil du starte Torsdagen på en god måde, så vil jeg glæde mig til at have dig med til yoga lige her.

 

Dette hold strækker sig over følgende datoer

Torsdage kl. 10-11.15

d 2, 9, 16,23, 30 sep, samt d. 7 og 14 okt

 

 

Kathrine er et af de mest behagelige mennesker jeg nogensinde har mødt. Kathrines blide væsen fylder yoga lokalet med nærvær, lige fra man træder ind af døren
Susanne
Elev

Tilmeld til nyhedsbrev

Få besked om nye hold, events og workshops

Askeengen 108, 2740 Skovlunde
tlf. 287016262